Внос, търговия, монтаж, гаранционно и
следгаранционно обслужване на автомобилни
газови уредби за пропан-бутан ( LPG) и метан (CNG)

DRL5Basic - Дневни светлини

Какво е DLR?

Daytime Running Lights (DRL) или в буквален превод дневни светлини. В много от по-новите автомобили тази система е заложена от завода производител, нейната цел е да включва специално създадени светлини на автомобила при движение денем.

Как работи DRL5Basic?

Това е модул, който се свързва към електрическата инсталация на автомобила, така че да управлява дългите или късите светлини в ролята им на дневни светлини с редуцирано напрежение. Това създава удобство за шофиране и повишава ресурса на лампите. Модула регистрира, че автомобила е със запален двигател на база напрежението на бордовата му инсталация. При всеки старт DRL5Basic проверява заряда на акумулатора и ако има проблем със зареждането, модула няма да стартира дневните светлини. DRL5Basic е проектиран така, че при пускане на основните светлини вечер от стандартния ключ за светлини на автомобила той отпада като управление.

DRL5Basic е базиран на съвременни компоненти с микропроцесорно управление и вградени MOSFET силови транзистори управление на светлините. Липсата на електромеханични и износващи се елементи го правят изключително надежден.

DRL5Basic модула по никакъв начин не нарушава фабричната функционалност на инсталацията за светлините на автомобила!

Вход за партньори:
Потребителско име:

Парола:
Вашето мнение е важно за нас! Моля, попълнете нашата анкета.